Förlängd returrätt till och med d. 1/2-2022. - Läs mer här 

Världens första intelligenta vinkyl

Skapad den

Världens första intelligenta vinkyl

Franska La Sommelière har designat och producerat några av de bästa vinlagringslösningarna på marknaden sedan 1993. Varumärket är känt för sina innovativa produkter som passar både professionella och privata vinentusiaster. Vinkylar från La Sommelière säljs i över 70 länder världen över, och det senaste tillskottet är ECELLAR185, som är världens första intelligenta vinkyl.

 

ECELLAR185 representerar ett banbrytande skifte i sättet du lagrar ditt vin på. Vinkylens 14 hyllor är alla utrustade med 12 sensorer kopplade till La Sommelières Vinotag APP, som tagits fram i samarbete med danska Vivino. När du vill lägga en flaska till förvaring i ECELLAR185 är det bara att ta en bild på etiketten, varefter du får all info om vinet direkt i APPen. Vinkylen registrerar sedan exakt var du placerar flaskan och när det vid ett senare tillfälle är dags att avnjuta ditt vin kan du även använda APPen för att lokalisera flaskan i vinkylskåpet igen.

Till glädje för de allra största vinentusiasterna kan den geniala ESommelier®-funktionen komma med förslag på var den bästa platsen är för var och en av dina flaskor, baserat på typen av vin och dess optimala lagringstid och temperatur. ESommelier®-funktionen kan också visa dig var det finns plats i vinkylskåpet. Detta är särskilt smart när vinkylen är nästan full. Med andra ord är ECELLAR185 från La Sommelière den perfekta intelligenta vinkällaren för den moderna vinnörden.

Läs mer om den innovativa nyheten från La Sommelière här.

La Sommelière Vinotag APP

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

\