Bli en del av Wineandbarrels

Vill du bli en del av ett internationellt tillväxtföretag med ambitioner att bli Europamästare i försäljning av vinutrustning? Det är full fart här på Wineandbarrels och vi är hela tiden på jakt efter duktiga kollegor med känsla för gott affärsmannaskap. Vi är Nordens största inom vår bransch och har kontor, lager och butik i Hillerød, norr om Köpenhamn. Via våra webbshoppar säljer vi till kunder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien, Nederländerna och Österrike.


Lediga jobb

Nedan kan du se alla lediga jobb hos Wineandbarrels.

 

 


 

Fördelar med att jobba hos Wineandbarrels

Hos Wineandbarrels har vi en platt organisationsstruktur med en utpräglad grad av förtroende för den enskilda medarbetaren. Det innebär att du får inflytande och ansvar från din första dag på jobbet, och samtidigt bidrar till att skapa de bästa ramarna för att vi ska nå vårt mål att bli Europamästare inom vårt område. Vardagen på Wineandbarrels präglas av en informell och respektfull ton med gemensamma luncher i matsalen, trevliga sociala tillställningar och fokus på att utveckla den enskilda medarbetaren så att vi tillsammans kan skapa världens bästa team.

 

 

Träffa dina kommande kollegor

Det går undan på Wineandbarrels, men vi glömmer inte det viktigaste, nämligen de duktiga människorna som tillsammans skapar ramarna för en rolig och utmanande vardag.

 

Morten - Inredningskonsult

"Vi är ett företag i stark tillväxt, vilket innebär att varje dag för med sig nya och spännande utmaningar. Vår platta organisationsstruktur gör att det dagligen finns ett stort förtroende för den enskilde medarbetaren och du har mycket goda möjligheter för både professionell och personlig utveckling."

 

 

 

Bente - Key Account Manager

"Är försäljare inte bara någon som ska tjäna så mycket pengar som möjligt fortast möjligt?" Inte på Wineandbarrels. Vi gillar att lägga tid på rådgivning och vi är stolta över att spela en positiv roll för alla våra kunder. Vår gedigna erfarenhet av våra produkter banar väg för rätt köp......för då återkommer kunden."

Emil - Kundtjänst

På Wineandbarrels finns en fantastisk arbetsmiljö, som gör att man trivs och gör sitt bästa på arbetsplatsen. Vi har en bra sammanhållning mellan avdelningarna vilket gör det enkelt att kommunicera och lösa problem. Tillsammans bidrar vi på Wineandbarrels med gott humör och goda resultat, vilket gör oss till en fantastisk arbetsplats."

 


 

Ett internationellt företag

Wineandbarrels har kontor, lager och butik i Hillerød norr om Köpenhamn, men en snabbt växande del av vår försäljning sker på internationella marknader som Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien. Under en vanlig dag på kontoret kommer du därför, förutom danska, även kunna höra dina kollegor berätta om den senaste nya vinutrustningen på svenska, norska, tyska och engelska.


Vill du veta mer om att jobba på Wineandbarrels?

Läs mer om Wineandbarrels och vår historia här eller kontakta oss via länken nedan.

 

 

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr