Wineandbarrels

Wineandbarrels A/S

Ronnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerod

 

  +46 (0) 8 446 889 88
  info@wineandbarrels.com
  Company Registration no.: DK-27702937
  VAT no.: SE502078752801

 

Bank:
Nordea Bank (Sverige): 210 19 26-0

 

 

 

 

 

Kundeservice

Tlf. +46 (0) 8 446 889 88
E-mail: info@wineandbarrels.se

Måndag - Fredag från 09.00 til 17.00
Lördag och söndag stängt
 

Showroom - Hammarby Sjöstad

Wineandbarrels AB
Hammarby Allé 146
120 66 Stockholm

Öppetider

Måndag - Fredag från 10.00 til 17.00
Lördag från 11.00 til 15.00
Söndag stängt

Returlager:

Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød
Danmark

Telefon +46 (0) 8 446 889 88

 

På Wineandbarrels är vi passionerade omkring vin och vinutrustning, och vi ser det som vår ädlaste uppgift att hjälpa andra vinälskare att fullfölja sina drömmar, oavsett om de inknebär en förstklassig servitörkorkskruv, en ny vinkyl eller ett avundsvärt vinrum.

Den kompletta vinupplevelsen – till rätt pris

Wineandbarrels grundades 2008 av Jakob Dau, och företaget är byggt kring Jakobs stora passion för vin, vinlagring, vintillbehör och inte minst hans kunskap och intresse av att vara en bra handlare som hittar eller utvecklar rätt varor till rätt priser, till kundernas fördel.

Vi är idag en av Europas största återförsäljare och distributörer av vinutrustning och våra webbshoppar täcker hela Europa. Utöver våra webbshoppar har vi även fysiska showrooms i Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo och Düsseldorf.

Wineandbarrels är ett 100% danskägt företag och vi lägger stor vikt vid att vara en ansvarsfull arbetsplats för våra drygt 50 anställda, där alla trivs och där det är roligt att gå till jobbet varje dag.

Wineandbarrels har mottagit Børsens Gazellepris i både 2020, 2021 och 2022.

Experter på vinutrustning - vinälskare precis som du

Jakob var själv en av kunderna i vinets värld och hans erfarenheter var att de befintliga produkterna på marknaden inte räckte till och han såg möjligheter till innovation och utveckling. Han reste därför världen runt och hittade en rad produkter i Europas vinproducerande länder. Samtidigt utvecklade han själv en rad produkter med nya funktioner och design som PeVino och Cavecool vinkylar, Caverack vinställ och vintillbehör. Utvecklingen av nya produkter är ständigt i fokus och bygger till stor del på den feedback vi får från kunderna.

Detta grundläggande intresse för vin och vinutrustning kan märkas i alla hörn av företaget, där både anställda och kunder är mycket förtjusta i den gemensamma passionen för de dyrbara dropparna.

Som vinälskare och specialister på vinutrustning och lösningar för vinförvaring är vi mycket medvetna om att smak och behov varierar från person till person, och därför hittar du alltid det största produktutbudet i våra webbshoppar och showrooms. Faktum är att vi har världens största utbud av vinförvaring och tillbehör.

Vårt senaste tillskott i familjen är varumärket Crucave. Crucave är en hyllning till Jakobs egen kärlek till vin och är en gåva till vinentusiaster över hela Europa. Hans uppdrag var tydligt - att leverera skräddarsydda vinkällarlösningar på översta hyllan som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna och som har blivit symbolen för exceptionella vinkällare överallt.

Upplev innan du köper – både online och i våra showrooms

Du har möjlighet att designa ditt alldeles egna personliga vinrum med vårt onlineverktyg, eller så kan du få hjälp av våra inredningsexperter som kan designa en layout åt dig. Många av våra produkter kan även upplevas hemma i vardagsrummet genom att sätta in 3-D-produkten med din mobiltelefon (augmented reality).

I våra showrooms kan du uppleva och jämföra många av våra produkter innan du bestämmer dig, och våra duktiga produktexperter står redo att guida dig till rätt lösning för dig. Du kan naturligtvis också boka tid i förväg, så bjuder vi på en kopp kaffe!

Vi anordnar även regelbundet evenemang i våra showrooms, där du har möjlighet att träffa andra vinentusiaster, delta i vinprovningar, produktdemonstrationer och mycket mer.

Om du inte har möjlighet att besöka våra showroom personligen kan du istället boka en onlinepresentation direkt på din dator eller mobiltelefon. Här kan du sitta hemma i lugn och ro samtidigt som du visas några av våra populäraste föremål av vår showroompersonal med ljud och bild..

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss angående våra produkter och lösningar, och du kan även följa oss på Facebook och Instagram.

 

Inspirations katalog

Inspirations katalog wineandbarrels

 

 

 

Trygg e-handel

Wineandbarrels är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.dhandel.se 

Wineandbarrels certifikat hittas på https://www.tryggehandel.se/butik/?id=1886

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr