Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Ronnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerod

 

+46 (0) 406456266
info@wineandbarrels.com
Company Registration no.: DK-27702937
VAT no.: SE502078752801

 

Bank:
Danske Bank (Sverige): 12200163924

 

 

 

 

Lager, butik, showroom och upphämtning:

Ronnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerod

Det är möjligt att hämta beställda varor på vårt lager i Danmark vid föregående beställning här i shoppen. Vi skickar ett e-postbrev när varan är klar för avhämtning.

 

Lagret har öppet alla vardagar från 08.00 till 16.00.

Lager / Produkt retur i Sverige:

Pumpvägen 2, 243 93  Höör.

Butik / showroom (i Danmark) har fasta öppentider:

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag från 10.00 til 17.30.
Lördag från 10.00 till 14.00.
(förutom helgdagar)

Telefon +46 (0) 406456266

 

Wineandbarrels början

Wineandbarrels grundlades i 2008, efter att innehavaren Jakob Dau hade rest runt i Europa för att hitta leverantörer av vinfat till hans nyanlagda vingård på Langeland. På sin resa hittade han två tunnbinderier i Frankrike och Ungern, som bägge producerar handgjorda vinfat enligt stolta hantverkstraditioner. Ett importföretag såg dagens ljus, eftersom efterfrågan på vintunnor var, och är, ganska stor.

De följande åren har företaget utvidgats betydeligt med ett stort sortiment av produkter till förvaring af vin, möbler, vinskåp, vinglas och annat tillbehör til vin. Kort sagt: Allt det läckra till ditt vin.

Med bas i Hilleröd, norr om Köpenhamn, är wineandbarrels.com idag en av Skandinaviens största leverantörer av utrustning till förvaring av vin samt vintillbehör generellt.

Återförsäljare och producent

Wineandbarrels producerar själva en rad produkter på fabriker runt omkring i världen, och distribuerar några av Europas mest erkända producenter inom vinskåp, vinställ, möbler, vinglas, vintillbehör och vinfat. Produkterna säljs direkt till slutanvändare och via en rad återförsäljare och distributörer.

Wineandbarrels saluför produkter från en lång rad erkända producenter som Coravin, Xi Wine SystemsSwisscave, Bosch, Vestfrost, EuroCave, ArteVino, Liebherr, IP Industries, Climadiff och Avintage.

Inredning av vinkällare

Firmans specialitet är inredning av vinrum och vinkällare, och det sker ofta med hjälp av egna specialister såsom inredningskonsulter, möbeldesigners och möbelsnickare. Wineandbarrels påtar sig uppgiften hela vägen från design och inredningsförslag till leverans av ett komplett färdigmonterat vinrum.

Om innehavare Jakob Dau

Jakob har ett stort intresse för vin och vinframställning. Det har fört honom vida omkring i världen, och han har genom åren skapat ett betydligt nätverk bland vinproducenter och inte minst producenter av utrustning till vinförvaring, vinmöbler och tillbehör till vin.

 

Trygg e-handel

Wineandbarrels är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.dhandel.se 

Wineandbarrels certifikat hittas på https://www.tryggehandel.se/butik/?id=1886