Mars månads utvalda showcase

Skapad den

Mars månads utvalda showcase

Mars månads utvalda showcase - vacker installation med Pevino

Varje månad väljer vi ut månadens showcase. Det kan vara en vinkällare, ett vinrum eller en läcker installation av ett vinkylskåp.


ALLA KAN DELTA – Allt du behöver göra är att skicka in en eller flera bilder på din installation (köpt hos oss) så utser vi en vinnare varje månad.
Du skickar in bilderna och deltar i tävlingen på info@wineandbarrels.com. 

 

Inget mer behövs – vacker installation med Pevino 

 

Privatkunder

Vinkylskåp: Pevino Majestic x 2 st.

Flaskkapacitet: 2 x 46 flaskor

Plats: Nordsjälland – Danmark

 

När det kommer till att inreda ditt hem är köket ofta hjärtat i hemmet – en plats där funktion möter estetik. Och när en passion för vin blir en del av ekvationen är det viktigt att skapa ett utrymme som inte bara uppfyller dina förvaringsbehov, utan också passar din personliga stil. Låt oss dyka ner i berättelsen om hur Torben och hans fru lyckades skapa den perfekta vinkylsinstallationen i sitt hem.

 

Från planering till verklighetTorben och hans fru stod inför en utmaning när de bestämde sig för att göra om sitt kök. De ville ursprungligen ha ett vinkylskåp i full höjd med två zoner, men kökets layout tillät inte denna lösning. I stället fick man tänka annorlunda och bestämde sig för att installera två mindre vinkylskåp med plats för 46 flaskor vardera – en lösning som visade sig vara både praktisk och elegant.


De valde vinkylskåpen från den danska Pevino Majestic-serien. Dessa vinkylar erbjuder inte bara tillräckligt med förvaringsutrymme, utan vinkylskåpen från Pevino ger också en känsla av lyx och elegans till rummet. Med fem fullt utdragbara hyllplan i bokträ och svarta aluminiumhyllfronter anpassades kylskåpen till resten av installationen och skapar nu en vacker kontrast i rummet.
 

 

 

 

 

Vacker LED-belysning

En av de fina detaljerna med dessa vinkylskåp är den justerbara LED-belysningen. Med möjligheten att välja mellan vitt, blått eller orange ljus kan Torben anpassa belysningen till alla tillfällen och skapa en vacker bakgrund för vinsamlingen.

 

En integrerad installation i matsalen

De två vinkylskåpen integrerades elegant i matsalen som en inbjudande installation med akustikpaneler som bakgrund och LED-belysning runt om, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär.

Svarta melaminskivor och en stor glasskiva ovanpå kompletterar utseendet och skapar en sammanhängande och stilren installation.


Även om förvaring av vin var det primära syftet med dessa vinkylskåp blev de också ett vackert designelement i rummet. Torben och hans familj njuter inte bara av sin vin samling, utan uppskattar också det estetiska bidrag som vinkylskåpen tillför deras hem.


"Vi dricker vin, vi samlar inte på det", säger Torben med ett leende i rösten.

 

Med rätt planering och kreativt tänkande kan du också skapa den perfekta vinkylskylinstallationen i ditt hem. Oavsett om det är i köket, matsalen eller en dedikerad vinkällare, det finns inga gränser för hur du kan integrera funktionalitet och skönhet för att möta dina behov och spegla din personliga stil.


Hitta inspiration till din nästa inredning här.
 

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr