Juni månads utvalda showcase

Skapad den

Juni månads utvalda showcase

Juni månads utvalda showcase - Från gym till elegant vinkällare

Varje månad väljer vi ut månadens showcase. Det kan vara en vinkällare, ett vinrum eller en läcker installation av ett vinkylskåp.


ALLA KAN DELTA – Allt du behöver göra är att skicka in en eller flera bilder på din installation (köpt hos oss) så utser vi en vinnare varje månad.
Du skickar in bilderna och deltar i tävlingen på info@wineandbarrels.com. 

 

Kunden: Privat

Produkt Caverack  vinhyllor i bränt trä

Flaskekapacitet: 180 flaksor

Plats: Storköpenhamn – Danmark

 

 

 

När Henrik stod inför att renovera sitt gym efter en vattenskada i källaren såg han en gyllene möjlighet att förverkliga sin dröm: att skapa ett dedikerat vinrum. Resultatet är ett bevis på vision och kreativitet, uppbyggt av vackra Caverack vinhyllor.

 

Ett rum med potential
Även om rummet bara mäter 4 kvadratmeter och ligger en trappa ner från källaren känns det större tack vare takhöjden på 2,5 meter. Efter vattenskadan totalrenoverades rummet och Henrik var redo att ge rummet nytt liv. Han valde Caverack vinhyllor i bränd furu som inte bara tillför funktionalitet utan även en varm glöd till rummets atmosfär.
 

 

Personlig prägel och professionell finish


Henrik bestämde sig för att installera LED-lister bakom vinhyllorna, vilket tillför en stämningsfull belysning och framhäver de vackra dragen i den brända furun. Denna detalj bidrar till en mysig och inbjudande vinkällare. För att fullända rummet har en murare byggt väggarna och lagt italienska kakelplattor, medan Henrik själv har lagt till de roliga träelementen som kommer från vinlådor i taket, vilket kompletterar rummets rustika charm.

 

Smidig process och nöjdhet


Henrik arbetade nära med oss under designfasen och med få anpassningar implementerades hyllorna utan problem. Han är mycket nöjd med det färdiga resultatet, som invigdes med ett par flaskor champagne som avnjuts i loungen som han har inrett ute framför vinkällaren. 

 

 

Funktion och form


Med en rumstemperatur på 16 grader ändrades den ursprungliga önskan om att använda rummet som ett vardagsrum till förmån för en mysig sittplats utomhus. Detta lilla arrangemang gör det möjligt för både gäster och Henrik själv att njuta av utsikten över vinkällaren medan man avnjuter ett gott glas vin. Rummet är tänkt att fungera som förvaringsplats för Henriks noggrant utvalda investeringsviner och fina årgångsflaskor, men så här långt är Henrik inte i vinförvärvet, men drömmen blommar.

 

Henriks vinkällare är ett exempel på hur en utmaning kan förvandlas till en möjlighet. Med rätt material, kreativt tänkande och en passion för vin har han skapat ett både vackert och funktionellt rum som kommer att glädja alla vinälskare.
 

Om du har blivit inspirerad och vill att vi ska hjälpa dig med din vininstallation står vårt team av experter alltid redo att hjälpa dig. Vi har duktiga formgivare som kan hjälpa dig att designa ditt favoritvinrum utifrån dina önskemål. 

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr