Oktober månads utvalda showcase

Skapad den

Oktober månads utvalda showcase

Oktober månads utvalda showcase = 8 kvm vinlyx

Varje månad väljer vi ut månadens showcase. Det kan vara en vinkällare, ett vinrum eller en läcker installation av ett vinkylskåp.
ALLA KAN DELTA – Allt du behöver göra är att skicka in en eller flera bilder på din installation (köpt hos oss) så utser vi en vinnare varje månad.

Du skickar in bilderna och deltar i tävlingen på info@wineandbarrels.com
Det stora priset kommer att delas ut vid ett exklusivt event hos Wineandbarrels.  
Årets showcase vinner ett pris värt 10.000 SEK.

 

Kund: Privat

ModulerPevino vinkyl og Caverack vinstall

Flaskekapacitet: ca. 350 flaskor

Location: Fredericia Danmark

 

Summan av funktionalitet och estetik

Det finns få saker i livet som kan jämföras med tillfredsställelsen som uppstår när man kliver in i ett vinrum fyllt med fantastiska viner samt en stark känsla av både funktionalitet och estetik. Så har Morten och hans fru det när de kommer in i sitt vinrum, som Wineandbarrels har hjälpt till att inreda. 

En vinälskares dröm

För många vinälskare, inklusive oktober månads ”showcase-vinnare”, är drömmen om ett dedikerat vinrum eller en vinkällare något som alltid har legat och malt i bakhuvudet. När Morten och hans fru bestämde sig för att köpa ett nytt hus var tanken på att skapa ett sådant rum en del av deras överväganden.
De hade möjlighet att inreda både en traditionell vinkällare och ett vinrum i sitt nya hem, men valet föll på ett vinrum inne i själva huset, och anledningen var ganska enkel - tillgänglighet. För Morten var det viktigt att deras vinrum inte bara skulle vara en förvaringsplats för deras vin, utan också ha en praktisk funktion. Det skulle vara en plats som de faktiskt använde och där de kunde njuta av sitt vin.
 

Estetisk och funktionell design

Vinrummet inreddes därför som en förlängning av kök/allrum och vardagsrummet, med stora fönster ut mot vardagsrummet och en vacker utsikt över Lilla Bält. ”Vi är mycket nöjda med vinrummet”, säger Morten. Glaset fram till vinrummet är brons tonat, vilket får rummet att se varmare och mer inbjudande ut. 
Vinrummet skapades utan kyla, då deras önskan om ett vinrum som också kan användas som lounge var starkare än ett rum enbart för långtidslagring av vin. För att upprätthålla optimala förhållanden för vinerna har två vinskåp från Pevino installerats – ett för rött vin och ett för vitt- rosé- och champagne. Detta gör det möjligt för dem att alltid ha tillgång till ett perfekt tempererat vin. 
Pevinos vinskåp är inredda med presentationshyllor, vilket innebär att etiketterna på flaskorna är vända utåt och presenterar vinerna snyggt. Dessutom är hyllorna helt utdragbara. Detta gör det inte bara enklare att hitta rätt flaska, det är också en visuell fröjd att titta på samlingen.

Med plats för 350 flaskor är detta utrymme nästan som en skattkista för vinälskare. Rummet är cirka 8 kvadratmeter stort och förutom vinkylarna är rummet inrett med Caverack-vinhyllor som rymmer deras breda vin samling. 
Morten och hans fru använder ofta sitt vinrum, både före middagen när de vill välkomna gästerna med en uppfriskande aperitif och efter middagen när de vill avsluta kvällen med stil. 
”Wineandbarrels kom med några riktigt bra lösningsförslag till rummet och samarbetet har varit riktigt bra”, berättar Morten. 
Mortens vinrum är inte bara en plats för förvaring av viner, det är en plats för minnen, samvaro och glädje. Det är en påminnelse om hur vin kan vara mer än bara en dryck; det kan vara en upplevelse som delas med dem vi älskar och tycker om. 


Hitta inspiration till ditt vinrum här.
 

Vinrum med Caverack by Wineandbarrels

 

Vinrum by Wineandbarrels

Vinrum Wineandbarrels

 

Vinrum med Wineandbarrels - Pevino

 

 


 


 

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr