Juli månads utvalda showcase

Skapad den

Juli månads utvalda showcase

Juli månads utvalda showcase -  En dröm av en vinkällare

Varje månad väljer vi ut månadens showcase. Det kan vara en vinkällare, ett vinrum eller en läcker installation av ett vinkylskåp.

ALLA KAN DELTA – Allt du behöver göra är att skicka in en eller flera bilder på din installation (köpt hos oss) så utser vi en vinnare varje månad.

Du skickar in bilderna och deltar i tävlingen på info@wineandbarrels.com
Det stora priset kommer att delas ut vid ett exklusivt event hos Wineandbarrels.  

 

  Kund: Privat

Moduler: Oljad Caverack

Flaskekapacitet: ca. 2200 flaskor

Location: Skärgården i Sverige

En dröm av en vinkällare inredd med Caverack

Denna vinkällare är klassisk, elegant och inbjudande på samma gång. Med en kapacitet på 2 200 flaskor rymmer den kundens samling av prestigefyllda viner.   

Kunden hade precis köpt ett vackert gammalt sommarhus på en av de mest fantastiska platserna i den svenska skärgården. När han nu skulle påbörja en totalrenovering av huset ville han samtidigt bygga en vinkällare för lagring av det vin som han annars hade fått lagrat någon annanstans.


Vinkällaren skulle vara en säker bas för vinet och han skulle kunna övervaka vinets klimat, luftfuktighet och temperatur online. Därför installerade vi kylning genom vår Inoa-luftkonditionering från franska Eurocave och dessutom 2 separata vinmonitorset för att hålla full koll och kontroll över miljön. 

Själva källaren är ett nytt hus på 70 kvm som är byggt under jord i samma stil som huvudbyggnaden. Stilen skulle gå igen i vinkällaren och därför har vi inrett med våra vackra Caverack-hyllor som har oljats för att skapa den helt rätta stämningen och en look som passar bra ihop med de rustika stenväggarna.  För att uppnå det rätta indirekta ljuset som skapar en äkta vinkällarkänsla har man monterat LED-lister på modulerna som kastar ljus över flaskorna på presentationshyllorna, men även på sidopanelerna och vid bordsskivorna. 

En mycket vacker och exklusiv vinkällare som vi hoppas kommer att berika med många fantastiska vinstunder framöver.   

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

Var först i kön med exklusiv information om nya produkter och attraktiva erbjudanden!

 
Du kan jämföra upp till 3 produkter
Jämför
MAX 3 enheter
Antal flaskorAntal flaskor
Typ av flaskaTyp av flaska
KylningszonerKylningszoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringsortPlaceringsort
Ljudnivå (dB)Ljudnivå (dB)
Antal hyllorAntal hyllor
HöjdHöjd
BreddBredd
DjupDjup
Vändbar dörrVändbar dörr