Pevino Imperial Eco-ledare inom energieffektivitet

PEVINO IMPERIAL ECO

Köp den här

Bland marknadsledarna med låg energiförbrukning och låg ljudnivå endast 35 dB

50 % lägre energiförbrukning

Extremt tyst, endast 35 dB

31 % lägre CO2-utsläpp*

ELEGANT DESIGN – FÖR ALLA FLASKTYPER

Alla hyllor är helt utdragbara och består av en stilren kombination av ek och svart metall, vilket resulterar i fina kontraster till dina flaskor.
Som något ganska unikt ligger alla flaskorna med etiketten utåt, vilket jämfört med att vara visuellt imponerande också ger en bra överblick över dina flaskor innan du ens öppnar dörren.
Hyllorna är dessutom utformade för att rymma alla typer av flaskor.

Innovativ vinkylare designad i Danmark

Pevino Imperial Eco tillhör premiumsegmentet och är till för dig som vill mäta dig med proffsen och verkligen vill skämma bort ditt vin. Vinkylarna levereras med marknadens bästa kompressor som säkerställer en konstant låg ljudnivå på 35 dB, vilket gör dem idealiska för att placera dem på en framträdande plats i ditt hem. 

Låg ljudnivå

Pevino Imperial Eco har inte bara världens lägsta energiförbrukning. Den är också med sina 35 dB bland de tystaste vinkylarna på marknaden. Detta innebär en halvering av ljudnivån jämfört med övriga Imperial modeller. Vinkylen är därför perfekt för placering i vardagsrummet eller köket där du kan njuta av den vackra utsikten över dina flaskor utan att störas av ljudnivån.

Din framtida vinskåp

Pevino Imperial Eco är marknadsledande med låg energiförbrukning och låg ljudnivå (35 dB). 
Plats för 96 flaskor av alla typer från champagne till bordeaux. Du kan justera temperaturen mellan 5-18 °C beroende på om det är en vinkylare med en eller två zoner.

Köp

*Baserat på danska beräkningar.