VI ÖPPNAR SHOWROOM I HAMMARBY SJÖSTAD - LÄS MER HÄR

Butikssäljare och kundservicemedarbetare

Är du självständig och har driv, kan du förmedla vår passion för vin- och vinförvaring, och vill du vara med och göra succé på den svenska marknaden?
Då kan det vara dig vi letar efter till en ansvarsfull heltidsposition till vårt Showroom/Sverigekontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Wineandbarrels

Med huvudkontor och showroom i Danmark är Wineandbarrels marknadsledande inom försäljning av vinkylskåp, vinförvaring och "Luxuries for your wine" till privata konsumenter, hotell och restauranger i Europa. Vi säljer främst via vår nätbutik, och nu vill vi bredda marknaden i Sverige genom att öppna kontor och showroom även för våra svenska kunder.

Rollen

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du via mejl och telefon att svara på frågor och ge den bästa service till kunder från flera europeiska länder. Här kommer du få visa vad riktigt fin service innebär, samt att din förmåga att förstå och uttrycka dig väl både i tal och skrift kommer sättas på prov. Du kommer vara en del av vårt internationella team och ha mycket kontakt med huvudkontoret i Danmark.
I rollen som butiksmedarbetare kommer du dagligen möta vinentusiaster som är nyfikna och intresserade, och som förväntar sig hög service och kompetens när de besöker vårt showroom. 

 

Du kommer att bli grundligt utbildad i allt som har med vinkylning, vinförvaring och diverse vintillbehör att göra. Det är viktigt att du är självständig och har stor drivkraft att själv söka kunskap, samt att du tänker business i allt du gör.

Vi tänker oss att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet, från en roll där du jobbat med försäljning, eller annan typ av service till kund. Kanske är tekniskt lagd och har erfarenhet av vitvaror, eller stor kunskap av vin och vinlagring. Möjligtvis är du en fena på fler språk än svenska och engelska, tex. danska och tyska. Dessa olika kvalifikationer ser vi som starkt meriterande till en person som av naturen är positivt inställd till livet, och ser lösningar före hinder. Du brinner för att hjälpa kunder, och som vet hur man gör för att skapa magisk stämning på arbetsplatsen.

 

Har du frågor om företaget eller den utannonserade tjänsten kontaktar ni Jessica Thor på direkttelefonnummer: +45 – 30 73 60 65, eller kontakta oss via vårt svenska huvudnummer 040-645 62 66, och fråga efter Jessica.

 

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag till: job@wineandbarrels.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande.