Information ang. Corona

Information ang. Corona

skapad den

Information ang. Corona

Kära kund,
På grund av Coronaviruset har vi beslutat att de flesta anställda de kommande 2 veckorna ska jobba hemifrån sin egen bostad.
Det kommer därför endast att finnas ett begränsat antal anställda på plats fysiskt på adressen i Hillerød. Detta gör vi för att följa de officiella rekommendationerna.

Vår fysiska butik

Vår butik kommer fortsatt att ha öppet som normalt, tills vidare. Vi uppmanar dig dock som kund att istället använda vår webbshop.
Behöver du vägledning, kan du ringa till både vår Kundservice och vår fysiska butik på 7199 3344.

Leverans och avhämtande av varor

Vårt lager kommer också att vara bemannat, och vi skickar ut varor som normalt. Vi vill dock uppmana kunder att INTE välja avhämtning på lagret, utan istället få dina varor skickade med de fraktfirmor som vi använder.
Tills vidare är vi inte i stor grad drabbade av förseningar från våra leverantörer, men detta kan ändra sig och betyda att vi då inte har varor på lager som normalt.
Vi hoppas på din förståelse för att lagret kan få en del utmaningar med att skicka varor inom det tidsrum vi normalt lovar.

Kundservice

Vår kundserviceavdelning jobbar hemifrån och arbetar därför som utgångspunkt normalt. Vi upplever dock ett markant ökat antal förfrågningar, och vi hoppas därför på din förståelse för att svartiderna på våra kundförfrågningar kan vara lite längre än normalt.

Servicbesök (tekniker)

Om du behöver service på ditt vinskåp, kan du förvänta lite längre expeditionstid än normalt. Ska du ha besök av en tekniker, så vill vi be dig om att vistas dig i ett annat rum under besöket av hänsyn till möjlig smitta. Är du själv sjuk, ber vi dig att kontakta oss / servicefirman och avtala en ny tid tills du har tillfrisknat igen,

Vi hos Wineandbarrels vill göra vårt bästa för att du inte ska uppleva några besvär med att handla med oss.
Vi följer utvecklingen mycket noga och kommer att följa myndigheternas anvisningar.

Tack för din förståelse.
Jakob Dau - CEO


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar