Världens bästa vinkylskåp?

Skapad den

Världens bästa vinkylskåp?

Världens bästa vinkylskåp?

Vinkylskåpet har med tiden blivit allmän egendom, och något många tänker in i inredandet av sina hem i linje med ugnen och diskmaskinen. Det krävs med andra ord lite för att verkligen skilja sig från mängden, så vilket vinkylskåp ska man välja om man bara vill ha det bästa av det bästa?

 

Vinkylskåpet uppfanns i Frankrike i 1975, men det är först på senare år att det har blivit ett fast inslag i inredandet av privata hem. Orsaken till detta ska nog hittas flera ställen. Danskarna dricker t.ex. mer vin än någonsin, och så har hemmets inredning (inte minst kökets) blivit ett favoritsätt att signalera sin egen unika smak, stil och intressen på. Den ekonomiska aspekten har naturligtvis också varit en faktor, ett vinkylskåp får trots allt fortsatt anses som en deciderad lyxprodukt, men fler producenter erbjuder idag vinkylskåp i stort sett alla priskategorier, så också här kan fler och fler vara med.

 

Men vad nu, om man kunde välja fritt på alla hyllor? Vilket vinkylskåp skulle man då välja?

 

Hos Wineandbarrels är vi Nordens största återförsäljare av vinkylskåp och vinutrustning, och vårt bud är helt klart - Eurocave Royale.

 

Eurocave Royale i färgen Mineral Grey.

Eurocave Royale - Världens bästa vinkylskåp?

Franska Eurocave grundades utanför staden Lyon i 1976, året efter uppfinnandet av vinkylskåpet, och sedan dess har brandet varit synonymt med de yppersta lösningarna till säker och presentabel vinförvaring.

 

Toppmodellen i Eurocaves sortiment är deras Royale vinkylskåp, som antagligen är det närmaste man kommer på det perfekta vinkylskåpet.

 

"Eurocave har skapat Royale med det enkla ändamålet att komma så nära som överhuvudtaget möjligt på förhållandena i en naturlig vinkällare", siger Klaus Jörgensen, som är Eurocave-expert hos Wineandbarrels. Han fortsätter:

 

"Eurocaves mer än 40 års erfarenhet av att producera vinkylskåp har gett dem en unik expertis och kunskap om vinförvaring, som gör att de vet precis hur ett bra vinkylskåp ska skruvas ihop. Med Royale har Eurocave därför, på förhand tagit en rad val för köparen. Royale har t.ex. endast en kylzon med en konstant temperatur på exakt 12 grader. Många vinkylskåp har flera temperaturzoner, med otaliga inställningsmöjligheter, men dessa är sällan exakta, och kan i värsta fall göra förvaringsprocessen mer ostabil för dina viner."

 

Läckra detaljer på Eurocave Royale.

 

Filosofin bakom Eurocave Royale, som i 2018 hedrades med den erkända Reddot Award för "High Design Quality", är att skära bort allt överflödigt och fokusera 100% på att ge dina viner bästa möjliga förhållanden. Enligt Klaus Jörgensen är överlägsen kvalitet och användandet av de bästa materialen en självklarhet när man talar om Eurocaves produkter.

 

"Man kan jämföra det lite med bilmärket Rolls-Royce, som förr i tiden helt enkelt upplyste kunden om att deras biler hade "tillräckligt" med hästkrafter. Det viktigaste var inte det exakta antalet, men att kunden visste att fabrikanten hade de allra bästa förutsättningarna för att träffa rätt val på förhand. Det är samma tankegång som ligger bakom Eurocave Royale", avslutar Klaus Jörgensen.

Eurocave hos Wineandbarrels

Wineandbarrels är distributör av Eurocave vinkylskåp i Danmark och vi för hela producentens imponerande sortiment, häribland Eurocave Royale.

 

Se alla Eurocave vinkylskåp här.

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar