Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti

skapad den

Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti
Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti
Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti
Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti
Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti
Nytt i shoppen - Premium vinkylskåp till det nye årti

 

Pevino är ett av de mest populära branden bland vinälskare på Wineandbarrels.se, och det är inte utan orsak. De danskdesignade vinkylskåpen är ledande när det handlar om samspelet mellan kvalitet, design och funktionalitet, och det finns en variant för varje smak och till alla behov. Pevino har nyligen lanserat deras New Generation-serie, som är producentens bud på ett vinkylskåp till det nya årtiondet.

Pevino - dansk design och premium kvalitet

Det har bara tagit danska Pevino få år att bli ett av de mest populära vinkylskåps-branden på marknaden, och bland de allra bäst säljande här hos Wineandbarrels. Pevino är ett premium brand som producerar en rad vinkylskåp i en design tydligt inspirerad av den skandinaviska traditionen för hög kvalitet, minimalism och funktionalitet. Wineandbarrels för hela Pevinos sortiment av vinkylskåp, som täcker varje vinälskares behov av säker och stilfull vinförvaring.

Den nya generationen

De nyaste vinkylskåpen från Pevino är NG-serien (New Generation), som består av vinkylskåp i fyra olika storlekar med antingen en eller två kylzoner. Gemensamt för New Generation vinkylskåpen är den strömlinjade svarta designen, den höga kvaliteten, låga ljudnivån och marknadsledande energieffektivitet.

 

Skåpen lämpar sig alla särdeles väl till diskret inbyggnad i köket, och med varianter som kan förvara från 39-200 flaskor av Bordeaux-typen täcker NG-serien behovet hos även den mest passionerade vinsamlaren.

De nya Pevino NG46 och NG88. Bägge modeller fås med en eller två kylzoner. Vinkylskåpen visas här med svarta hyllframkanter, men fås också med hyllframkanter i bok eller rostfri stål.

Cutting-edge teknologi

Vi skriver snart år 2020 och därför har det också varit viktigt för Pevinos designers att hålla NG-seriens ljudnivå och energiförbrukning på ett absolut minimum. Vinkylskåpen i NG-serien är därför bland de tystaste i sin klass och bär antingen A eller A+ energimärke. En av designernas hemligheter bakom den låga ljudnivån är användandet av marknadens bästa kompressor, den så kallade Embraco Inverter, och elräkningen hålls i schack av de specialtillverkade LOW-E glasdörrarna.

 

Vinkylskåpen i NG-serien fås med både en och två kylzoner. Ett enzons vinkylskåp är ideellt till långtidsförvaring av vin, men om du känner dig tryggast med att alltid ha perfekt tempererat och serveringsklart vitt vin liggande, skulle ett vinkylskåp med två kylzoner kanske vara att föredra. NG-seriens kylsystem på modellerna med två zoner är unikt, eftersom de två zonerna kan inställas fullständigt individuellt. På traditionella vinkylskåp med två temperaturzoner är den ena zonen typiskt dedikerad till svalare temperaturer (vitt vin, mousserande etc.), medan den andra är till rödvin. Pevino NG-modeller med två temperaturzoner har två helt separata kylsystem, vilket betyder att du fritt kan ställa in temperaturen i bägge zoner, och själv bestämmer vilken zon som ska vara till vitt vin och hvilken som ska vara till rödvin. Du har också möjlighet att ha samma temperatur i bägge zoner samtidigt.

De nya Pevino NG120 och NG180. Bägge modeller fås med en eller två kylzoner. Vinkylskåpen visas här med svarta hyllframkanter, men fås också med hyllframkanter i bok eller rostfri stål.

Fokus på detaljen

Pevino-designerna har inte bara gjort NG-serien läcker att se på och proppat den med den mest moderna teknologin, de har också haft fokus på de små detaljerna som verkligen skiljer vinkylskåpen från mängden. Vinkylskåpen i NG-serien har alla fullt utdragbara (80%) easy-access shelves, som ger dig en blixtsnabb överblick över dina flaskor. Hyllorna är tillverkade av solitt bokträ och du kan sätta din egen personliga prägel på dem genom att tillköpa hyllframkanter i antingen svart aluminium eller rostfri stål. Inuti skåpet har du möjlighet att inställa det snygga LED-ljuset i tre olika färger och den smarta info-displayen ger dig full kontroll över skåpets temperatur.

 

 

Vinkylskåpen i Pevino NG-serien är visuellt imponerande, teknologiskt överlägsna och ett fantastiskt bud på det nya årtiondets bästa vinkylskåp i premium-klassen.

Se hela Pevino NG-serien här.


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar