Bli återförsäljare av vintillbehör

Wineandbarrels A/S samarbetar med återförsäljare av vinutrustning i hela Europa. 

Guldsmeder, köksföretag, vinhandlare, inredningsbutiker och andra med kunder, som intresserar sig för det läckra med vinets nöjen hittar, tack vare vår stora egenproduktion, en lång rad produkter inom vinutrustning och vintillbehör av hög kvalitet och till mycket fördelaktiga grossistpriser.

Se vår återförsäljarwebshop och ansök om att bli återförsäljare här.

Vårt urval av vintillbehör till partihandel inkluderar:

•    Vinskåp
•    Vinhyllor
•    Vinglas
•    Korkskruvar
•    Designprodukter
•    Mycket mera av det läckra till ditt vin

Vintillbehör i smyckeaffärer

Urmakare och guldsmedsaffärer är bland våra goda samarbetspartners omkring återförsäljning av utrustning till den goda vinupplevelsen. 

Vi erbjuder särdeles fördelaktiga grossistpriser på en lång rad produkter, som gör sig bra hos smyckeaffärer. Det finns massor av snygga designprodukter med exklusivitet i högsätet för såväl professionell kund som återförsäljare. 

Vinhandlare som återförsäljare av vintillbehör

Vinhandlare i detaljhandeln hittar hos Wineandbarrels ett hav av speciellt anpassade produkter och priser, som kommer alla till godo tack vare vår stora egenproduktion och därav följande exklusivitet på marknaden.  

Vinbutiker och deras kunder är egentligen samma slags människor som vi själva är här hos Wineandbarrels. Vi är nämligen alla vinälskare, som håller av att dela glädjen vid ett gott glas vin.

Därför är vi stolta av att samarbeta tätt med vinhandlare om bra grossistavtal. 

Återförsäljare av vinutrustning, hemaccessoarer och inredning 

Som designbutik, inredningskonsult eller köksfirma får du som grossistpartner en högt specialiserad, professionell och ytterst kompetent samarbetspartner i Wineandbarrels. 

Förutom att du är lagerförande på de prismässigt konkurrenskraftiga produkterna, du kommer att sälja, kan du alltid stödja dig på vår professionalitet från vin-, gastronomi- och inredningsbranschen.

Vinskåp grossiståterförsäljare

Som grossist av vinskåp får du med Wineandbarrels som samarbetspartner stora prismässiga fördelar, som säkrar dig ett solitt ben i täten i konkurrencen om en stark marknad. 

En vinskåpsförsäljare har ett säkert ryggstöd med Wineandbarrels team med specialister inom inredning och vinets många fasetter, här ibland korrekt förvaring och servering. 

Återförsäljare av vinhyllor

Vinhyllor ingår idag på många sätt i inredningen på samma nivå som alla andra möbler i hemmet. 

Som återförsäljare av våra vinhyllor till detaljledet är du säkrad en solid och kompetent partner, som gör det möjligt för dig att ge dina kunder det bästa till deras vinflaskor. 

Se vår återförsäljarwebshop och ansök om att bli återförsäljare här.

Förväntningar till dig som återförsäljare av vintillbehör

När du har ansökt om att bli återförsäljare, etablerar vi fortast möjligt en dialog med dig. Det är mycket viktigt, att ditt företag och koncept passar till vårt universum, eftersom vi alltid går efter en långsiktig relation.

Som utgångspunkt förväntar vi, att du är lagerförande på de produkter, du vill förhandla. Kontakta oss för att höra mera.